Leervlucht Arras 14 april!

inkorven op 13 april van 17 uur tot 19 uur.

De verenigingen op de Westenlijn, krijgen de kans om op woensdag 14 april een leervlucht uit Arras in te richten, met inkorving op dinsdagavond.

Door de afgelasting van alle leer- en wedvluchten van komend weekend 10-11 april door de ongunstige weersvooruitzichten, krijgen de verenigingen op de westenlijn de mogelijkheid om op woensdag 14 april een leervlucht te geven uit Arras, met inkorving op dinsdagavond. De leervlucht uit Moeskroen komt daardoor te vervallen.

De verenigingen nemen voor deze leervlucht uit Arras contact op met hun voerman met de melding of zij al dan niet inkorven, zodat deze mensen geen onnodige verplaatsingen moeten doen. Met deze extra leervlucht hopen de betrokken PE’s het voorziene vluchtprogramma voor zaterdag 17 april – met vluchten uit Arras en Clermont – te kunnen handhaven.

Iedereen hoopt alvast op gunstige weersomstandigheden, zodat de duiven op schema blijven voor de vluchten die de komende weken en maanden op de kalender staan.

Duivenmaatschappij

De Eerste De Beste
Wippelgem

Bij Julien en Francine
Van Vooren – Teirlinck

Adres

Wippelgemdorp 2
9940 Evergem

Stamnummer 44498